Metal-Sheet - Kezdőlap
Tartalom betöltése...


   

Újdonság!

Terracotta színű lemez! 
Terracotta lemez újdonság kínálatunkban. Fiatalos, vidám színével megfogja a tekintetet. Segítségével igazi mediterrán hangulat varázsolható, akár tetőre, akár kerítésre. Tökéletes választás lehet falburkolat-nak, virágosládának...csak a képzelet szabhat határt a felhasználásának. A Terracotta lemezből készült cserepeslemezek segítségével igazán egyedivé teheti családi házát. Had irigykedjenek a szom-szédok!
Kattintson a további képekért!

Élelmiszeripari szendvicspanelek 

 

Cégünk folyamatosan bővíti termékpalettáját, így igyekszünk komplex megoldásokat kínálni, például olyan felhasználási területekre ahol a higiénia és a hőszigetelési tényezők, külön – külön és együttesen is kiemelten fontosak. Az élelmiszeripari, hőszigetelt szendvicspanel ellenáll a penésznek, gombának. Ennek függvényében tökéletes megoldást biztosítanak olyan felhasználási területeken, ahol a higiénia kiemelt szempont. 

Töltse le részletes termékismertetőnket az alább ilinkre kattintva:
Élelmiszeripari szendvicspanel - termékismertető

Famintás lemezek
Famintás trapézlemez PRINTECH
technológiával előállított lemezből


A Metál-Sheet Kft. bővíti lemez kínálatát új, printech technológiával előállított lemezekből gyártott lemeztermékekkel. A printech technológia egy offset nyomással az acél alapanyagra felvitt esztétikus és természetes fa felületet megjelenítő mintát jelenti.

 

További információkért, színmintákért:
Kattintson ide
 
Szendvicspanel
 
A szendvicspanel olyan könnyűszerkezetes építőelem, amely a szigetelő rétegből és az azt körbezáró fegyverzetből (trapézlemezből és mikrobordás lemezből) áll.
Felhasználása egyre elterjedtebb, mivel könnyen, gyorsan szerelhető és esztétikus megoldás hőszigetelt tető, oldalfal és belső térelválasztók építéséhez.
 
Trapézlemez
 
A trapézlemez kiváló burkolati eleme a könnyűszerkezetes épület tetejének, oldalfalának. Továbbá álmennyezetnek, fal belső és külső burkolatának, homlokzatnak, kerítésnek, kapunak egyaránt alkalmazható.
 
Cserepeslemez
 
A cserepeslemezt leginkább a családi házak tetejének burkolásához választjuk. A cserepeslemez a tetőre felrakva a hagyományos, cseréppel rakott tetőre hasonlót, azonban a szerelése gyorsabb és könnyebb.
 

Szelemenek


A nagy teherbírású könnyűgerendáink jó minőségű horganyzott acélból hidegen hengereléssel készülnek telephelyünkön. Csekély súlyuknak, a széles szelvényméret választéknak, a tetszőleges hossznak és a rövid gyártási határidőnek köszönhetően könnyűgerenda választékunk megfelel a kor igényeinek és elvárásainak egyaránt.
 
Teherhordó trapézlemezek


A teherhordó trapézlemez magas bordájú trapézlemez, ami nagy fesztávot képes áthidalni alátámasztó szerkezet nélkül. Előnye, hogy a lemez kezelt hátoldala önmagában kész felületet ad a födém alján is.
 
Ereszcsatorna


A Metál-Sheet Kft. trapézlemez, cserepeslemez és szendvicspanel gyártása mellett csatorna rendszert és annak elemeit is gyártja illetve forgalmazza.
 
Európai Únios támogatások