Cégünk

Üdvözöljük a Metál-Sheet családjában!


Mielőtt tovább böngészne, szánjon ránk néhány percet. Szólhatna ez a néhány sor pusztán cégünk bemutatásáról, egy üdvözlési formáról, ami elengedhetetlen egy weboldalról. Mi szeretnénk Önnek egy kicsit többet nyújtani. Legyen ez a pár bekezdés tartalma ösztönző erejű, hogyan lehet egy egyszerű vidéki fiatalemberből, egy sikeresen működő cég vezetője. Cégünk alapítását megelőzően, vállalatunk tulajdonosa, egyéni vállalkozóként készített ügyfeleinek egyedi lemezgarázsokat, küszöböket. Egy fontos üzleti stratégiája azóta is változatlan. Nyereségének túlnyomó részét, egyfajta fejlesztési alapként kezeli, ennek köszönhetően 2020-ban 35 gépsor működik csak a debreceni telephelyen.

SIKERÜNK TITKA

Az elmúlt 20 évben és a jövőben is, elsődleges szempont számunkra a   vásárlók elégedettsége. Mi mindenkit kiszolgálunk.

Hogyan tudtuk ezt megvalósítani?
Közel 100 munkatársunk dolgozik azért, hogy céges partnereinktől a lakossági vásárlókon át, mindenki azt kapja, amiért hozzánk fordult.

CÉGÜNK TÖRTÉNETE

2004-ben a megnövekedett lemezeladások hatására célszerűvé vált egy fejlettebb üzleti forma létrehozása, így alakult meg a Metál-Sheet Kft.

2008-ban új típusú lemezgyártó gépsorok kerültek beszerzésre és a trapéz és cserepeslemez gyártás mellett már szelemeneket és bennmaradó zsaluzatot is gyártottunk.

2010-ben csarnokot építettünk, s benne lehetőség nyílt az EPS és Ásványgyapotos panelek gyártására, ami felgyorsította a Metál-Sheet Kft. fejlődését és mindennapi működését.

2013-ban újabb, PIR és PUR szendvicspaneleket gyártó üzemmel bővültünk, reagálva a piaci igények változására, az EPS paneleket pedig fokozatosan kivezettük a kínálatunkból.

2019-ben PIR panelgyártó kapacitásunkat új gépsorral bővítettük.

Betöltés...