Vállalati fejlesztéseink új mérföldkőhöz érkeztek - ArchiCAD

Vállalati fejlesztéseink új mérföldkőhöz érkeztek. Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy az Éptár Kft. és a Metál-Sheet Kft. együttműködésében megjelent a Metál-Sheet add-on ArchiCAD 22/23/24 verzióra Windows platformon, magyar nyelven.

Kedves Építész tervezők!

Vállalati fejlesztéseink új mérföldkőhöz érkeztek.

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy az Éptár Kft. és a Metál-Sheet Kft. együttműködésében megjelent a Metál-Sheet add-on ArchiCAD 22/23/24 verzióra Windows platformon, magyar nyelven.

Az 1.0 verzió letölthető: Metal-sheet

METAL-SHEET add-on:

A saját add-on egy egyedileg specifikált és leprogramozott kis „APP”, amely csak és kizárólag a METAL-SHEET GDL elemeit kezeli intelligens módon: felveszi az elkészített 2D és 3D tulajdonsággal bíró modell geometriai adatait, azokhoz illesztve (méretek, hajlásszögek, faláttörések, nyílászárók, stb) elhelyezi a megfelelő könyvtári elemeket olyan hosszan, akkora felületen és olyan hajlásszögben, ahogy azt a felhasználó szeretné.

Lefejlesztett GDL elemek:

1. Szendvicspanelek

2. C szelemenek

3. Z szelemenek

4. Trapézlemezek

5. Teherhordó trapézlemezek

6. Élhajlított elemek

A módosítások során automatikusan frissíti a kapcsolódó elemek állapotát, méretét az alapmodell geometriai változásainak megfelelően. A saját kezelőfelületen tetszőleges paraméter és tulajdonság beállítási lehetősége megadható.

A tervezőknek lehetőségük van egyedi listázási módokra, illetve listakészítési sablonok létrehozására, ami teljesen termék specifikusan gyűjti ki a betervezett elemek mennyiségét akár saját logóval ellátott formátumban.

METAL-SHEET egy saját programot kínál az ARCHICAD-en belül, ami egy fejlett alkalmazásként működik bármelyik ARCHICAD – akár ARCHICAD START Edition környezetben. Az ARCHICAD menüjében önálló menüként jelenik meg, kap saját palettát, amiről az elemeket típusnak megfelelően lehet kezelni, minden alkalmazott paraméterét beleértve.

Betöltés...